Ben je technisch ingesteld en heb je een passie voor elektriciteit? Wil je werken in team voor een bedrijf met toekomst? Dan is de functie van DC Service Technician bij LCL op je lijf geschreven!

Als DC Service Technician werk je dagdagelijks in onze datacenters, daar waar de actie plaats vindt. Je verzorgt de installatie van zowel elektrische, data- als monitoringbekabeling; dit kan ook onder een verhoogde vloer of op een ladder gebeuren. Je staat paraat voor de ondersteuning van de mechanische werken en bewaakt de ordelijkheid van de sites. Ten slotte zorg je dat jouw werk op een correcte manier digitaal gelogd wordt. Dit is zeker belangrijk wanneer je na een inleidingsperiode in de wachtdienst meedraait.

Profiel

  • Je hebt praktijkkennis van elektriciteit.
  • Je bent service- en klantgericht.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
  • Je hebt een goede mondelinge talenkennis Nederlands/Engels, Frans is een plus.
  • Je kan vlug overweg met software applicaties.
  • Je hebt een rijbewijs B.

Aanbod

Je komt in een dynamische onderneming terecht waar vertrouwen, respect en team-spirit centraal staan. Het beheren van datacenters is in de eerste plaats mensenwerk. Daarom zetten we sterk in op bijleren en steeds beter worden. Wie de drive en ambitie heeft om bij de top in datacenters te horen, krijgt bij LCL alle kansen om te groeien. Vooruitgang is onze drijfveer! We werken eveneens continu aan het welzijn van elke medewerker en een klimaat waarin iedereen zich goed voelt.

We bieden jou een vaste functie aan van onbepaalde duur waarin je geniet van een mooi verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een smart- phone, laptop en bedrijfswagen met tankkaart.

Heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op via jobs@lcl.be ter attentie van Fabienne Frisson.

Solliciteer voor deze job

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.