Vacatures in de kijker

Quality, Health, Safety & Environment Assistant

En tant qu'assistant(e) qualité, santé, sécurité et environnement, vous assistez le QHSE Manager dans l'exécution des tâches légales. Vous vous occupez des déclarations et rapports obligatoires, vous effectuez des rondes et des analyses de risque et élaborez des plans d'action.

Critical Infrastructure Engineer HVAC

Als CI Engineer speel je door je expertise een cruciale rol in het garanderen van de betrouwbare werking en de energie-efficiëntie van de technische installaties binnen de datacenters van LCL.

Datacenter Service Technician

Ben je technisch ingesteld en heb je een passie voor elektriciteit? Wil je werken in team voor een bedrijf met toekomst?

Evenementen

Connectie maken en behouden, da’s niet alleen belangrijk voor onze servers. We zetten ook volop in op verbondenheid met onze klanten én tussen onze medewerkers. Evenementen organiseren is een van de manieren waarop we dat doen. Van inspiratiedag tot Regatta. Van wafelkar tot personeelsevent. Hoe beter je je klanten en je collega’s kent, hoe vlotter de samenwerking en hoe fijner je dag.

Collega's aan het woord

“Ik was de assistent van operations manager Abdellah Mahlous. Er hing zo’n fijne sfeer in het team dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ging. Ik was dan ook blij toen Abdellah mij vroeg of ik het customer service-gedeelte wilde leiden. Op deze manier kon ik volop met klanten werken én ervaring opdoen met leidinggeven. Die uitdaging greep ik met beide handen aan.”

Waarom kiezen voor LCL?

De knowhow rond datacenters die je bij LCL vindt, vind je nergens anders terug. Ook rond connectiviteit en cloud-oplossingen hebben we een stevige expertise opgebouwd. Ga je aan de slag bij LCL, dan werk je samen met ervaren collega’s die het belangrijk vinden om hun talenten te blijven ontwikkelen en om samen te werken als team. Elkaar vertrouwen en respect geven is daar een belangrijk aspect van. 

Momenteel hebben we gebouwen in Diegem, Aalst, Antwerpen, Huizingen en Gembloux. Van hieruit bedienen we klanten uit de industrie, de dienstensector, de overheid, … noem maar op. Elk jaar opnieuw groeien we, als onderneming en als team. 

Naast onze technische expertise zijn ook aandacht voor duurzaamheid en co-creatie belangrijke succesfactoren voor ons. Zo bieden we klanten een energiebewust aanpak op hun maat. En daar zit toekomst in.

Kortom, LCL Data Centers is een Belgische KMO in volle groeispurt. We nodigen je uit om mee uit de startblokken te schieten!

Wil je meer weten over LCL als werkgever?