Evenementen

Wat vieren we zoal bij LCL?

Elk jaar brengen we iedereen samen in een groot personeelsevenement. En organiseren we twee grote evenementen voor onze klanten; een regatta en een carrier event voor telecomoperatoren. Daarnaast zijn er ook kleinere evenementen, want het moet niet altijd groots zijn. Soms is het ook gewoon fijn dat de wafelkar langskomt. 

In 2030 willen we vieren dat we CO₂-neutraal zijn. Wat we ondertussen zoal vieren, lees je hier.

Jaarlijks personeelsevent in Faculty Club Leuven

8/12/2022 hadden we ons jaarlijkse personeelsevenement en het was een groot succes! We kwamen allemaal samen in de Faculty Club in Leuven en genoten van een drankje en een praatje met elkaar. Vervolgens namen we de tijd om onze prestaties van het afgelopen jaar toe te lichten en het harde werk van iedereen te erkennen. We...

Personeelsevent 2022

Vorige week hebben we ons jaarlijkse LCL-collega-event gehouden! Na twee jaar corona hadden we eindelijk de kans om een gezellige bijeenkomst te organiseren voor terug wat met elkaar te kunnen connecteren. Alle LCL-collega’s waren er bij in het Lamot, in Mechelen. Dankzij de teambuilding kregen ze de kans om met elkaar te verbinden, verhalen te...

We vieren 20 jaar LCL!

Zo'n 20 jaar geleden stond Laurens van Reijen voor de uitdaging om een nieuwe markt te ontwikkelen in een industrie die nog niet bestond. Vandaag groeit LCL nog steeds, dankzij een ervaren team en sterke waarden. Dat vieren we!

Lunch met de CEO: LCL-medewerkers (her)verbinden

Na een periode van thuiswerk en andere beperkende coronamaatregelen, waren we er echt aan toe: elkaar zien. Daarom nodigde onze CEO iedereen uit voor lunch in kleine groepjes. En voilà: spontane gesprekken - live met lekker eten erbij - over hoe het met ons gaat en hoe we samen als team verder gaan.

Tijd voor een warme wafel

Af en toe verwennen we onszelf. Vandaag was dat met warme wafels en pannekoeken. Zo hebben we weer voldoende energie om elkaar, onze klanten en leveranciers zo goed mogelijk te helpen. Rond je kijken en iedereen zien smullen en glimlachen doet nu eenmaal deugd.