Steeds meer bedrijven uit uiteenlopende sectoren hebben behoefte aan een betrouwbare datacenterpartner. Zij zoeken een partij die hen zekerheid, veiligheid en continuïteit biedt. Maar bovenal zoeken ze een gesprekspartner die hen begrijpt en voor hen klaarstaat. Om die groeiende behoefte nog beter in te vullen heeft LCL Andreas Rojas Palma aangetrokken als Business Developer.

LCL is al jaren gekend als een toonaangevende leverancier van duurzame en betrouwbare datacenteroplossingen met toegevoegde waarde. Met de toenemende digitalisering merken we een groeiende vraag naar deze service in segmenten zoals de overheid, gezondheidszorg, en de financiële en industriële sector. Met Business Developer Pierre Bury was LCL al uitstekend gewapend om deze markten te bedienen. Om nog beter in die behoefte te voorzien hebben wij het team verder uitgebreid met een extra Business Developer: Andreas Rojas Palma.

Diepgaand inzicht in de noden van de klant

Andreas  brengt relevante werkervaring mee in de technische industrie, waarin hij bij multinationals werkzaam was in diverse klantgerichte salesfuncties. De datacentermarkt is nieuw voor hem, en dat werkt voor Andreas enorm motiverend: “Ik vind het belangrijk om te investeren in diepgaande kennis van de markt en inzicht in de noden van onze klanten. Niet alleen omdat onze meerwaarde ligt in onze customer intimacy-strategie, maar ook omdat ik geloof in het belang van persoonlijk contact. Ik put enorm veel energie en voldoening uit het luisteren naar en inspelen op de uitdagingen van organisaties, en uit het uitbouwen van nieuwe relaties met potentiële klanten.”

De kracht van teamwork, in basket én bij LCL

Andreas was in een recent verleden nog professioneel basketballer. Hij is dus gewend aan presteren op het allerhoogste niveau. Naast een resultaatgerichte instelling en een onvermoeibaar doorzettingsvermogen heeft hij ook een onwrikbaar geloof meegebracht in de kracht van een hecht team. En dat hechte team vindt hij ook bij LCL: “LCL is een heel professionele en leuke omgeving om in te werken. Ik ben de jongste in mijn team – er zijn veel ervaren mensen waarvan ik kan leren. We brengen allemaal onze eigen expertises, aanpak en interesses mee, maar delen wel dezelfde visie en passie voor het vak. Die gebundelde kracht van het LCL-team maakt enorm veel mogelijk.”

Kom ook bij LCL werken

Als je ook geïnteresseerd bent in een carrière bij LCL, neem dan een kijkje op onze website voor de laatste vacatures. Kom ons team versterken als Field Technician of Critical Infrastructure Manager: https://career.lcl.be/nl/.