Op 7 november is Pierre Bury begonnen bij het LCL-team om de expertise op het gebied van overheidsinstellingen en gezondheidszorg te versterken. Met 30 jaar ervaring en een grondige kennis van deze sectoren zal hij LCL in staat stellen beter in te spelen op de behoeften van zijn potentiële of huidige klanten om hen diensten aan te bieden die het best aan hun behoeften beantwoorden. De komst van Pierre sluit dus perfect aan bij de wens van LCL om een nauwe band met zijn klanten op te bouwen.

De komst van Pierre versterkt de positie van LCL als voorkeursleverancier van betrouwbare en gespecialiseerde datacenterdiensten. De kennis van Pierre inzake gezondheidszorg en overheid vormt een grote aanwinst voor het team. Met zijn vaardigheden en ervaring in beide sectoren kan hij waardevolle informatie verstrekken over de beste praktijken en het juiste evenwicht tussen kosten en kwaliteit. Hierdoor kan LCL zijn klanten hoogwaardige oplossingen op maat aanbieden en zich zo van de concurrentie onderscheiden. Op dit moment beschikt LCL al over een aantal deskundigen in verschillende sectoren. Bijna 30% van het totale klantenbestand van LCL komt uit de gezondheidszorg- of overheidssector. LCL wil zijn aanwezigheid in deze sectoren versterken en zich verder uitbreiden op de Belgische markt.

Investeren in de toekomst

‘Onze missie’, legt Pierre Bury uit, ‘is om altijd voorrang te geven aan onze klanten en hen technische expertise te leveren. Onze klanten zijn onze partners en wij willen een langdurige vertrouwensrelatie met hen opbouwen. Zij weten dat zij op ons kunnen rekenen omdat wij de kennis en ervaring in huis hebben om een professionele service te bieden.’ LCL biedt een breed scala aan diensten, van serverhosting en innovatieve datacentertools tot een digitaal ecosysteem. Met talrijke certificeringen zoals Tier III en ISO’s garandeert LCL kwaliteit en betrouwbaarheid aan organisaties en partners en voldoet het aan de certificeringsnormen die vandaag vereist zijn. LCL biedt dus flexibele, efficiënte, duurzame en schaalbare datacenteroplossingen voor alle soorten bedrijven. In zijn nieuwe rol zal Pierre organisaties persoonlijk advies geven en sectorspecifieke oplossingen aanbieden die inspelen op de huidige uitdagingen van de sector. Klanten in de gezondheidszorg en bij de overheid kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens bij LCL in veilige handen zijn. ‘Kiezen voor LCL betekent investeren in de toekomst’, besluit Pierre.

30 jaar ervaring op het gebied van IT

Na zijn studies economie kwam Pierre Bury al snel terecht in de IT-wereld. Hij heeft gewerkt in organisaties die IT-oplossingen aanbieden op het gebied van telecommunicatie en beveiliging. In die functie werkte hij met nationale en internationale instellingen zoals de NAVO en INTERPOL, waarmee hij vertrouwensrelaties heeft opgebouwd en die hij ondersteund heeft bij diverse initiatieven. Op 59-jarige leeftijd, met meer dan 30 jaar ervaring, begint hij aan een nieuwe carrière bij LCL. Hij werkt er sinds 7 november en voelt zich perfect geïntegreerd in het team. ‘IT-oplossingen verkopen om klanten te helpen hun faciliteiten te verbeteren en hun gegevens veilig te houden, is mijn vakgebied en iets wat ik al lange tijd gemotiveerd en enthousiast doe’, verklaart Pierre. Hij werd hartelijk onthaald door zijn nieuwe collega’s die open en beschikbaar zijn. ‘De ontspannen en toch professionele sfeer bij LCL is zeer inspirerend. Dat motiveert me nog meer om een waardevolle bijdrage te leveren’, aldus Pierre.

LCL groeit, kom erbij!

LCL is een snelgroeiend bedrijf dat voortdurend innoveert om zijn klanten uitgebreide oplossingen te bieden. Wil je ook bijdragen aan de ontwikkeling van dit bedrijf en deel uitmaken van een toegewijd, gemotiveerd en dynamisch team, ga dan naar onze vacatures.